Napravila kuću na dva sprata samo po uputstvu sa Jutjuba /VIDEO

Verovatno je teško i zamisliti da bi žena bez imalo građevinskog iskustva mogla da izgradi kuću na dva sprata s pet soba zahvaljujući isključivo uputstvu sa Jutjuba.

Život

Izvor: Radiosarajevo.ba

Subota, 18.11.2017.

11:16

Default images

Kjara Brukin i njeno četvoro dece živi dokaz su dokaz da je to moguće.

Njen najstariji sin Dru pomogao joj je da izradi nacrt kuće a nakon toga da dobije odobrenje od strane grada za izgradnju.

Njena kćerka Džejda je pomagala tako što je donosila vodu iz komšijinog ribnjaka i mešala beton za temelje, dok je njena druga ćerka spremala hranu za sve njih.

Tako je uspela da izgradi kuću za sebe i svoju decu za samo devet meseci rada. Prošli su kroz sve faze: od kopanja temelja pa do zidanja zidova kuće.

Nakon što su inspektori došli u obilazak, bili su iznenađeni kako je sve to profesionalno odrađeno, ne verujući da je to izgradila jedna majka bez ikakvog znanja o građevini.

Dom koji ima biblioteku, garažu za tri automobila, pet spavaćih soba i dva sprata nazvali su Inkwell Manor, a kuća danas vredi oko pola miliona dolara.

Kako je izgledala gradnja, a zatim i gotovo kuća, pogledajte na video-snimku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: