I Evropljani u panici od "vatrenih kugli", nije NLO /FOTO/VIDEO

Vatrene kugle na nebu iznad Nemačke, Francuske, Švajcarske i Italije izazvale su opštu paniku među stanovništvom i pravu pomamu na društvenim mrežama.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 16.11.2017.

10:40

I Evropljani u panici od
foto: thinkstock

Naime, Međunarodna meteorska organizacija primila je hiljade poziva iz navedenih evropskih zemalja, ali i iz SAD.

Kako kaže Jirgen Rendel, u pitanju je kiša tafrida, velikih i sjajnih meteora koja predstavlja najveći događaj otkako je Međunarodna meteorska organizacija počela sa radom.

“Vatrene kugle“ izazvale su takođe paniku i u Ohaju i Arizoni u SAD, a u periodu od narednih 10 sati kugle su obasjale nebo iznad Nemačke, Švajcarske, Italije i Francuske.

Haštag #Sternschnuppe izazvao je paniku u Nemačkoj, gde se oglasila i civilna avijacija rekavši da nije u pitanju avion.

Pogledajte snimke koje su očevici zabeležii.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

21 h

Podeli: