- Vesti -

"Boravak u mojoj rodnoj zemlji Ukrajini bio je ponižavajući"

Holivudska glumica Mila Kunis u intervjuu za časopis “Edit magazin“ ispričala je kako je ostala nezadovoljna putovanjem u ukrajinski grad Černovci, u kom je provela detinjstvo.

Podeli
Foto: Gettyimages
Foto: Gettyimages

Prema rečima glumice, na ideju da otputuje u Ukrajinu došao je njen muž Ešton Kučer za vreme snimanja u Mađarskoj ovog leta, par je odlučio da ostvari tu želju.

Kunisova je na putovanje pozvala i roditelje, sa kojima se preselila u SAD 1991. godine, preneo je Sputnjik.

Glumica je pokušala da “oseti“ mesto gde se rodila, ali u tome nije uspela.

“Kada smo sleteli, Ešton je pitao: ’Šta osećaš?‘, a ja sam odgovorila: ’Ništa, prazninu‘“, priznala je Kunisova.

Zvezda Holivuda je ispričala da je želela da boravi u kući u kojoj je nekada živela njena porodica, ali da su novi vlasnici odbili da je puste.

“Nova vlasnica nas je jednostavno odbila. Bilo joj je svejedno. Ja sam rekla: ’Živela sam ovde sa roditeljima, kada sam bila mala‘. Međutim, ona nam nije otvorila vrata. Sve je bilo veoma ponižavajuće“, požalila se slavna glumica.

Izvor: dnevnik.rs

Prati B92 na Viberu

Vesti

Dokumenti CIA otkrivaju veliku tajnu bivša Jugoslavije

Tajna naučna studija CIA iz decembra 1975. godine tvrdila je da bivša Jugoslavija ima sve potrebne kapacitete i čak dovoljno zaliha uranijuma iz sopstvenih izvora da do 1980. godine napravi atomsku bombu, kaže u razgovoru za Sputnjik profesor Filip Kovačević, koji je imao retku priliku da mu na uvid bude dato osam tajnih dokumenata.

Vesti nedelja 19.11. 10:15 Komentara: 104
strana 1 od 3568 idi na stranu