Ne propustite prvi srpski veb-sitkom "Prva tarifa" na Prva.rs

Prvi srpski veb-sitkom "Prva tarifa“ počinje u ponedeljak 23. oktobra, a moći ćete da ga pratite radnim danima ekskluzivno na sajtu Prva.rs.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 19.10.2017.

13:20

Ne propustite prvi srpski veb-sitkom

Marko Živić i Katarina Marković igraju u humorističkom serijalu koji prati zgode bivših „nezgodnih“ supružnika.

Glavni junaci našeg sitkoma su taksista i njegova bivša žena, vlasnica salona za lepotu. Njihovi doživljaji, mušterije i situacije u koje dolaze okosnica su serije. Svaka epizoda je priča za sebe, i u svakoj se prepliću situacije iz taksija i salona. Pratimo dvostruku radnju, nabijenu dobrim humorom.
Brz, dinamičan stil, mnoštvo likova koji ulaze u taksi i svraćaju u salon lepote presudni su da vam ova serija momentalno priraste za srce. Smejaćete se situacijama naših aktera, učiniće vam se poznate, prisetićete se da ste se i sami obreli u takvim okolnostima ili da se baš nešto slično desilo ljudima koje poznajete.

Serijal je nastao po ugledu na slične hit formate poput Carpool karaoke.
Uloge: Marko Živić, Katarina Marković

Režija: Filip Čolović

Produkcija: VICE, Omega Production

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: