- Vesti -

Amerikanac želi da postane naš državljanin: Bio bih ponosan Srbin

Amerikanac Čarls Kater je 2010. godine upoznao Srbe na društvenoj mreži Fejsbuk i to, ni manje ni više, članove grupe “Ja mrzim Ameriku“. Tri godine kasnije odlučio je da poseti Srbiju, a sada želi da postane i njen državljanin!

Izvor: B92
Podeli

Pre putovanja Čarls Keter je slušao samo negativne komentare o ovoj balkanskoj zemlji, da bi kada je došao u Srbiju i u njoj proveo izvesno vreme njegovo mišljenje bilo iz korena i zauvek promenjeno.

Tada je odlučio da svojim prilozima i snimcima, uz pomoć interneta, svojim zemljacima i drugim strancima ponudi pravu sliku o Srbiji i ljudima koji ovde žive. Napravio je veb-serijal u kojem predstavlja desetak gradova u Srbiji.

Sada se pak, toliko odomaćio u našoj zemlji da želi da postane njen državljanin i putem Fejsbuka moli ljude da potpišu peticiju koja će biti poslata Ministarstvu spoljnih poslova.

“Divna dama je napravila peticiju za mene. Ako želite da ovaj čovek dobrog izgleda postane vaš građanin, potpišite se. Ko zna, možda će Dačić videti. Amerika dozvoljava dvojno državljanstvo i nema druge nacije čiji bih radije bio državljanin nego vaše“, napisao je.

Prati B92 na Viberu

Vesti

7 jesenjih namirnica za top imunitet

Jesen je prelepo godišnje doba, ali je prevrtljiva kao loše spremljen roštilj, čas hladna, čas topla, nekad crna, neakad zlatna. Te česte promene u temperaturi i vlažnosti pogoduju razvoju virusa i drugih bacila, a jedini odgovor koji imamo na to (pored toga da ne izlazimo iz kuće, što ipak nije baš neka opcija) jeste da ojačamo imuni sistem.

Vesti subota 18.11. 09:00 Komentara: 0
strana 1 od 3566 idi na stranu