Sersei Lanister protiv Harvija Vajnštajna

Engleska glumica Lina Hidi, široj svetskoj publici poznata po ulozi Sersei Lanister u popularnoj seriji "Igra prestola", opisala je na svom profilu na Tviteru iskustvo koje je doživela u susretu sa holivudskim producentom Harvijem Vajnštajnom, poslednjih dana optuživanim za višestruko seksualno uznemiravanje i zlostavljanje.

Život

Izvor: B92

Utorak, 17.10.2017.

19:36

Sersei Lanister protiv Harvija Vajnštajna
GettyImages

Ona je napisala da je pokušala da ismeje Vajnštajna, kada je svojevoljno pokušao da ostvari fizički kontakt sa njom, kao i da posle tog incidenta nikada nije radila ni u jednom filmu kompanije Miramaks.

Nekoliko godina kasnje ipak se sastala sa njim na razgovoru o potencijalnom poslu. Vajnštajn ju je odveo do sobe, da bi joj pokazao scenario. Hidi kaže da je njeno telo, tokom vožnje liftom, "bilo u stanju povišenog opreza", kao i da mu je stavila do znanja da "nije zaintresovana" i da želi da njihov odnos ostane profesionalan.

Besan zbog toga što je čuo, Vajnštajn ju je zgrabio za ramena i pogurao je napred. Pokušao je da otključa sobu, ali kartica nije radila. A onda se baš razbesneo.

"Zgrabio me je za ruku i stegao je uz leđa. Doveo me je do lifta niz hodnik. Platio mi je kola i šapnuo na uvo 'Ne govori nikome o ovome, ni tvom menadžeru, ni tvom agentu.'"

"Ušla sam u auto u rasplakala se", napisala je Lina Hidi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

46 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: