Odbio da se pridruži linču Harvija Vajnštajna, pa se predomislio

Kada su ga pitali da prokomentariše optužbe protiv Harvija Vajnštajna, režiser Oliver Stoun odbio je da se pridruži optužbama.

Život

Izvor: B92

Petak, 13.10.2017.

15:48

Odbio da se pridruži linču Harvija Vajnštajna, pa se predomislio
foto: getty

“Verujem da treba sačekati dok se ne završi suđenje. Ne verujem da treba da ga osudimo po principu osvete. Nije ni njemu lako to kroz šta prolazi“, rekao je.

Stoun je otkrio da nikada nije sarađivao sa Vajnštajnom, ali da jeste čuo „užasne“ priče o njemu od “svih ljudi u biznisu“, ali da tračeve nikada nije hteo da komentariše.

“Sačekaću da vidim, to je prava stvar.“

Ipak, nekoliko sati kasnije „promenio je ploču“ i na Fejsbuku objavio da je “šokiran“ izveštajima o Vajnštajnu i naveo da će se povući iz serije “Gvantanamo“ sve dok je kompanija Harvija Vajnštajna u priči.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: