Glumica optužila Afleka da je znao za zlostavljanje koleginica

Holivudska glumica Rouz Mekgovan optužila je Bena Afleka da je znao za ponašanje Harvija Vajnštajna, uprkos njegovoj izjavi da nije.

Život

Izvor: B92

Sreda, 11.10.2017.

12:30

Glumica optužila Afleka da je znao za zlostavljanje koleginica
foto: getty

“Tužan sam i šokiran što je čovek sa kojim sam radio koristio svoju poziciju da zastraši, seksualno uznemirala i manipuliše mnogim ženama i to decenijama. Zbog navodnih optužbi koje sam jutros pročitao na njegov račun mi se slošilo. Ovo je u potpunosti neprihvatljivo i stalno se pitam šta mogu da uradim kako bi ovo prestalo da se događa drugima. Moramo više da štitimo sestre, prijateljice, koleginice i ćerke. Moramo podržati one koji govore o ovome i osudimo ovakvo ponašanje čim ga vidimo i pomognemo ženama da povrate svoju moć“, napisao je Aflek.

Nije dugo prošlo dok se nije oglasila Benova koleginica Rouz Mekgovan koja je tvitovovala – “Bene, odje*i“.
foto: getty
Prošle nedelje “Njujork tajms“ je objavio priču u kojoj navode da se Rouz sa 23 godine nagodila sa Harvijem za 100.000 dolara nakon “scene u hotelskoj sobi na filmskom festivalu Sandens“.

Koliko je izjava Bena Afleka iziritirala glumicu ona je ponovo tvitovala i optužila kolegu da laže navodeći da je sve vreme znao za ponašanje filmskog producenta Harvija Vajnštajna.

"'U PM! REKAO SAM MU DA PRESTANE DA RADI TO', rekao si mi to u lice. Na pres-konferenciji na koju sam išla posle napada. Lažeš", napisala je na Tviteru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: