Pustio je volan, ustao sa sedišta, okrenuo se putnicima i zapevao

Malobrojnima bi ovo možda i bilo zabavno, ali je verovatinije da je većina ljudi premrla od straha.

Život

Izvor: Mashable.com

Subota, 07.10.2017.

10:10

Pustio je volan, ustao sa sedišta, okrenuo se putnicima i zapevao
Printscreen / Twitter

Jednom španskom vozaču autobusa muzika sa radija se toliko svidela da usred voženje ustao sa sedišta, okrenuo se ka putnicima i počeo da peva i da igra.

Pesma ga je, izgleda, toliko pogodila da je, u jednom momentu, počeo da zove putnike da mu se pridruže, uopšte ne obraćajuću pažnju na put i ostali saobraćaj.

Na sedište se vratio posle više od jednog minuta, kad je neko od putnika viknuo:

"Pazi! Krivina!"

Vozač se tada u trenutku stvorio za volanom. A kada je seo, i sklonio se iz kadra, moglo se videti da je kamion dizalica, ustvri, sve vreme, dok je vozač izvodio svoju tačku, šlepao autobus, i da putnici, ustvari, i nisu bili u životnoj opasnosti.

Neki španski vozači autobusa, uzgleda, imaju baš "uvrnut" smisao za humor...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: