Nepredviđena situacija na venčanju napravila od mladoženje heroja

Svadbeno fotografisanje u Kanadi dobilo je neočekivan obrt kada je mladoženja uskočio u reku kako bi spasao dečaka od davljenja.

Život

Izvor: B92

Utorak, 26.09.2017.

12:30

Default images

Klejton i Britani Kuk pozirali su fotografima u parku u Kembridžu kada je mladoženja primetio dečaka u reci. Ne razmišljajući o svom odelu, Kuk je uskočio u vodu i izvukao dečaka iz reke.

Njihov fotograf zabeležio je taj trenutak, pa se fotografija ubrzo proširila društvenim mrežama.

"Nekoliko minuta su nas ta deca pratila. Držao sam ih na oku sve vreme jer su stajali jako blizu vode. Video sam da je jedan od njih upao u reku i da počinje da se davi, zatim sam uskočio, izvukao ga i sve je bilo u redu“, ispričao je mladoženja.

Njegova supruga je prvenstveno mislila da je to uradio kako bi se našalio.

"Dok sam se okrenuo, on je već izvlačio dečaka na zemlju, tako da sam nastavio da fotografišem događaj dana, uključujući i ovaj trenutak“, rekao je fotograf.

Britani je izjavila da su brzo razmišljanje i nesebično delanje razlozi zbog kojih se i zaljubila u njega.

"Jednostavno je instinktivno reagovao“, rekla je ona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: