- Vesti -

"Dajana pati od psihičke bolesti koja će uništiti dinastiju"

Uoči i posle obeležavanja 20. godišnjice smrti princeze Dajane, u javnost su dospevali i a dalje se pojavljuju detalja iz njenog života koji dosada nisu bili poznati.

Izvor: B92, Izvor: 100posto.hr
Podeli
GettyImages
GettyImages

Tako je nedavno procurelo pismo psihoterapeuta Alena Mekglašana, koga su članovi kraljevske porodice zamolili da princezu primi na terapije.

Neki lekari su bili uvereni da Dajana pati od neobične psihičke bolesti. Među njima je bio i Džon Baten, koji je tvrdio da je reč o opasnom poremećaju koju bi Dajana mogla da prenese na buduće generacije.

A Mekglašan je otkrio da je, zbog problema sa navodnim noćnim morama o olujnim morima i morskim čudovištima, konzumirala antidepresive i lekove za spavanje, što je, prema njegovom mišljenju, bilo potpuno nepotrebno.

I na iznenađenje kraljevske porodice, taj psihoterapeut je zaključio da je Diana jedna sasvim zdrava i normalna žena, koja ima problem samo sa svojim emocijama.

I, što je najtužnije, činjenica je da su lekari koje Mekglašan spominje u svom pismu, nisu bili zabrinuti za dobrobit princeze, već za budućnost kraljevske porodice.

Poznato je da je Dajana pre venčanja sa Čarlsom bila samouverena mlada žena, ali je njen život, ulaskom u kraljevsku porodicu potpuno promenio, a napadi teskobe i depresije su se pojavili zbog Kamile Parker Bouls, Čarlsove ljubavnice koja mu je danas supruga.

Prati B92 na Viberu

Vesti

Preživeo susret sa tigrastom ajkulom: "Mislio sam da je to kraj"

Jedan britanski ronilac, koji je preplivao 7,5 kilometara do obale pošto je izgubio iz vidokruga čamac sa kojeg je zaronio, tvrdi da ga je u delu puta pratila tigrasta ajkula, prenosi danas Bi-Bi-Si (BBC).Džon Kreg (34) bio je u podvodnom ribolovu na zapadu Australije kada je došlo do susreta s ajkulom.

Vesti ponedeljak 23.10. 13:25 Komentara: 0
strana 1 od 3527 idi na stranu