Ozloglašeni kriminalac želi Toma Hardija za oca svog deteta

Jedan od najozloglašenijih kriminalaca u istoriji Velike Britanije - Čarls Salvador, poznat i kao Čarls Bronson, želi da otac njegovog deteta bude poznati britanski glumac Tom Hardi.

Život

Izvor: indy100.com

Ponedeljak, 25.09.2017.

21:16

Ozloglašeni kriminalac želi Toma Hardija za oca svog deteta
GettyImages

Često nazivan "najnasilinijim zatvorenikom u Britaniji", Bronson je iza rešetaka boravio u više navrata od 1974. godine, naovamo. Zbog oružane pljačke, namernih ranjavanja, droge kao i pretnji da će pojesti svog druga iz ćelije, Bronson je, iz više puta, robijao ukupno 34 od svojih 64 godine.

On se trenutno nalazi na odsluženju doživotne kazne zbog kidnapovanja jednog učitelje 1999. godine.

Bronsonova životna priča ovekovečana je u filmu "Bronson" iz 2008. godine, u kome ga je igrao, niko drugi do, Tom Hardi. Film je, u međuvremenu, postao kultni hit, pa je i sam Bronson postao veliki obožavalac Hardija.

Pošto drugi zatvorenik iz njigove ćelije u zatvoru Vejkfild ne dozvoljava tzv. "supružničku posetu" njegove žene Pole Vilijamson, Bronoson predlaže da Hardi bude surogat otac njegovom detetu. "Moram da se nađem sa Tomom i da vidim šta on misli o tome. Mislim da bi se Pola složila sa tom. Razgovaraću o tome sa njom. Bilo bi lepo da ona dobije dete koje će je učiniti srećnom, dok čeka moju slobodu", napisao je on.

Ukoliko Hardi ne pristane, Bronson smarta da bi surogat otac, umesto njega, mogao da bude i glumac Deni Dajer.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: