Pogledajte čime je zamenjen "onaj" bilbord sa Melanijom Tramp

"Samo zamislite koliko daleko možete stići – uz malo engleskog", glasio je natpis na plakatu Američkog instituta na kom se nalazila fotografija Melanije Tramp.

Život

Izvor: Vecernji.hr

Sreda, 20.09.2017.

16:46

Default images

Ipak, upkos sadržaju koji, kako tvrde iz Instituta, nije uvredljivo prozvao prvu damu SAD, plakati su uklonjeni. Reklama je postigla velik uspeh odjekom među publikom, a reagovala je i sama gospođa Tramp, doduše, mnogo manje oduševljena idejom.

"Kompanija koja je radila marketinšku kampanju nije upoznata s hrvatskim propisima. Zakon o obavezujućim odnosima i hrvatski kodeks o oglašavanju jasni su u smislu da niko ne sme upotrebljavati lice, fotografiju nekog pojedinca u marketinške svrhe ako nema saglasnost tog pojedinca", kazala je Nataša Pirc-Musar, advokat Melanije Tramp, pišu Vijesti.hr.

Uz izvinjenje Melaniji, još jednom ističući da je sadržaj trebalo da upućuje na to da je znanje engleskog potrebno za napredak u svetu, plakati su zamenjeni novim.

Sada na njima piše: "Investirajte u svoj engleski. I u bilbord. Ljudi vole dobre bilborde".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: