Oglasio se brat Pabla Eskobara i dao koristan savet "Narcosima"

Samo nekoliko dana pošto je ubijen jedan od lokacijskih menadžera serije “Narcos“ dok je tražio nove lokacije za snimanje u Mekisku, oglasio se brat Pabla Ekobara.

Život

Izvor: B92

Utorak, 19.09.2017.

09:45

Oglasio se brat Pabla Eskobara i dao koristan savet
foto: screenshot

Roberto De Hesus Eskobar Gavirija, koji je bio glavni računovođa Pablovog narko-kartela, izjavio je za “Holivud reporter“ da bi ekipa serije trebalo da unajmi kriminalce za obezbeđenje.

“Morate eliminasti sve pretnje. Jedan dan sam išao kroz džunglu sa 2 miliona dolara raspoređenih u 100 računa. Vojska je tada tražila mene i Pabla i odjednom su počeli da pucaju na nas. Pablo, nekoliko ljudi iz obezbeđenja i ja smo počeli da trčimo u mali kanal sa vodom i otplivali. Sve smo to uradili bez pištolja. Ako imaš mozak, ne treba ti oružje. Ako nemaš, onda ti i te kako treba“

Tridesetsedmogodišnji Karlos Munjoz Portal ubijen je dok je tražio lokacije u Meksiku za snimanje naredne sezone. Izrešetan automobil pronađen je na zemljanom putu u San Bartolomeju, a u ovoj oblasti poznato je delovanje narko kartela.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: