Zvezda "Uvoda u anatomiju" operisala tumor na mozgu

Kejt Volš koja je igrala dr Edison Montgomeri u čuvenoj seriji "Uvod u anatomiju" pre dve godine saznala je da ima tumor na mozgu.

Život

Izvor: Yahoo

Utorak, 19.09.2017.

09:50

Zvezda
Foto: Gettyimages

Glumica, koja sada ima 49 godina, stalno se osećala iscrpljenom i primetila je da se teže služi levom rukom. U junu 2015. otišla je na detaljan pregled i tada je otkriveno da ima tumor na mozgu veličine limuna.

Srećom, mogla je da se operiše, a naknadno je utvrđeno da je tumor benigne prirode.

"Hvala Bogu što sam išla na magnetnu rezonancu, jer je pokazala da imam tumor u levom čeonom režnju. Tri dana kasnije bila sam na operacionom stolu", rekla je Volš za magazin "Kosmopoliten", po prvi put otkrivajući s čim se borila.

Ona se prisetila užasnog trenutka kada joj je radiolog saopštio rezultate.

"Rekla je: 'Čini mi se da imate veliki tumor na mozgu' i ja sam osetila kao da izlazim iz sopstvenog tela", kaže Volš. "Asistentkinja me je čekala u hodniku i ja sam je pozvala da uđe i hvata beleške, jer ja više nisam bila pri sebi. To je nešto što nikad nisam mogla ni da zamislim".

Srećom, hirurzi su uspeli da odstrane njen tumor i utvrde da nije maligne prirode, ali to celo iskustvo za nju nije činilo ništa manje strašnim.

"Neko bi možda rekao da nakon što sam dobar deo decenije igrala ulogu dr Edison gde sam provodila više vremena u bolnici, nego u sopstvenoj kući, da će mi sve to lakše pasti, ali ja sam bila strašno uplašena", kaže glumica. "U bolnici sam se osetila kao da imam šest godina. Majka mi je donela buket cveća, drugarica plišanu igračku, da mi pravi društvo tokom operacije... Igrala sam opasnu žensku na televiziji, ali sam kao pacijent bila vrlo osetljiva".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: