- Vesti -

Seleni Gomez presađen bubreg. Donor joj je najbolja drugarica

Popularna pevačica Selena Gomez bila je tokom leta odsutna iz javnosti i to ne zbog Džastina Bibera, kako su to prenosili strani mediji.

newser
Podeli

Pevačica je otkrila u jednom postu na Instagramu da se povukla na neko vreme, jer se oporavljala od transplantacije bubrega.

Selena, naime, pati od lupusa, opasne autoimune bolesti, koja dovodi do zapaljenja različitih organa, uključujući i bubrege. Njeno stanje je bilo tako ozbiljno da je zahtevalo presađivanje, a donor joj je bila prijateljica.

"Nemam reči da se zahvalim svojoj prelepoj prijateljici Fransiji Raisi", napisala je Gomezova. "Ona mi je dala najveći poklon i žrtvu, donirajući mi bubreg."

Gomezova je na Instagramu objavila svoju i Raisinu fotografiju posle operacije, kao i sliku ožiljka koji sada nosi na stomaku.

Vesti

Dugo čuvane tajne beogradskog podzemlja /FOTO

“Nema grada na svetu oko koga su se jagmili toliki narodi, pod čijim su se bedemima vodile tolike bitke, koji je toliko puta menjao vlasnika i pedeset puta bio uništavan da bi se svih pedeset puta ponovo iz istorijskog groba podigao – kao što je naš Beograd” – rekao je jednom Borislav Pekić.

Vesti utorak 21.11. 09:00 Komentara: 35
strana 1 od 3571 idi na stranu