- Vesti -

Ronaldova bista i restaurirani Isus dobili opasnu konkurenciju

Zbog svog neobičnog kompozicionog i koloritnog rešenja, cvetni omaž princezi Dajani, koji je postavilo Gradsko veće Česterfilda u Velikoj Britaniji, našao se na udaru kritike korisnika Fejsbuka.

Podeli
Foto: Gettyimages
Foto: Gettyimages

Cvetna dekoracija, kojom je obeležena 20-godišnjica Dajanine smrti, nazvana je "užasom", "sramotom" i "uvredom".

Mnogi su rekli da je ovo jedno od najgorih umetničkih dela koje su videli u životu.

"Sreća pa je imala dobar smisao za humor, tako da bi se najverovatnije nasmejala kada bi videla dekoraciju", napisao je jedan od korisnika Fejsbuka.

"Ovo je jednostavno užasno", dodao je drugi.

Ipak, bilo je i onih koji su pohvalili napore 14 volontera.

"Nisam iz Česterfilda - želim da se zahvalim svima koji su izdvojili svoje vreme za pravljenje ove dekoracije. Iako možda nije po svačijem ukusu, ne vidim je kao uvredu princezi Dajani, i ne mislim da će se odraziti loše na Česterfild. Lako je biti sarkastičan, ali je mnogo teže uraditi nešto. Lepe želje autorima i stanovnicima Česterfilda", napisao je jedan korisnik.

Prati B92 na Viberu

Vesti

Dokumenti CIA otkrivaju veliku tajnu bivša Jugoslavije

Tajna naučna studija CIA iz decembra 1975. godine tvrdila je da bivša Jugoslavija ima sve potrebne kapacitete i čak dovoljno zaliha uranijuma iz sopstvenih izvora da do 1980. godine napravi atomsku bombu, kaže u razgovoru za Sputnjik profesor Filip Kovačević, koji je imao retku priliku da mu na uvid bude dato osam tajnih dokumenata.

Vesti nedelja 19.11. 10:15 Komentara: 104
strana 1 od 3568 idi na stranu