- Vesti -

Džim Keri dao najčudniji intervju, pa ga još čudnije objasnio

Glumac Džim Keri pojavio se na nedelji mode u Njujorku i dao jedan od najčudnijih intervjua do sada.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Youtube Screenshot
Foto: Youtube Screenshot

U želji da dobije neku izjavu od glumca, novinarka E! news-a ga je zaustavila na crvenom tepihu.

“Sve ovo nema nikakvog smisla. Morate priznati, ovo je potpuno besmisleno. Želeo sam da pronađem najbeznačajniju stvar i da joj se priključim, i evo me ”, rekao je glumac. Pomalo zbunjena, novinarka ga je pitala o ikonama koje se slave na događaju, na šta je komičar odgvorio: "Ikone. Da li ti veruješ u ikone? Ja verujem u ličnosti. Ne verujem da postojiš, ali ostavljaš predivan miris u vazduhu."

Stvari su postale pomalo uvrnute kada je Keri nastavio.

"Ja ne verujem u ikone. Ja ne verujem u ličnosti. Verujem da mir postoji izvan ličnosti, izvan izuma i prerušavanja. Verujem da smo mi polja energije koja plešu samo za sebe. I nije me briga".

Novinarka je nakon toga upitala Kerija zašto se doterao za događaj, na šta je Keri odgovorio: "Nisam se doterao, ja ne postojim. Postoje samo stvari koje se dešavaju... Stvar je u tome, ovo nije naš svet. Dobra vest je da nismo bitni".

Na Filmskom festivalu u Torontu Keri je pokušao da objasni o svoje ponašanje.

“To nisam bio ja. Jednostavno se tako desilo”, rekao je Keri.

"Kao glumac igraš uloge i ako zađeš dovoljno duboko u njih, shvatiš da je tvoja sopstvena ličnost slaba. Iznenada imaš to neko odvajanje gde se pitaš 'Ko je Džim Keri? A, pa on ustvari ne postoji'. On je samo relativna manifestacija ispoljavanja svesti i neko mu je dao ime, religiju, nacionalnost, i on je to skupio u nešto što bi trebalo biti ličnost, koja u stvari ne postiji. Ništa, ako dovoljno duboko kopaš, nije stvarno."

"Verujem da sam postao poznat da bih napustio tu slavu, i to se i dalje dešava, ali ne sa mnom", rekao je Keri.

"Nisam više deo toga. Dešava se oblačenje, nameštanje frizure, intervjuisanje, ali se sve dešava bez mene, bez ideje o 'meni'. Znaš o čemu pričam? To je jedan uvrnut mali semantički skok, koji nije veliki, ali univerzum je između toga i onoga gde je većina ljudi."

Vesti

Dva zlatna Semplera Direct Mediji

Na marketinškom festivalu Sempl u Portorožu, medijski sistem Direct Media je osvojio dve prestižne nagrade - zlatni Sempler 2017, za kampanje bezbednosti u saobraćaju i podrške mladim preduzetnicima.

Vesti petak 24.11. 15:09 Komentara: 0
strana 1 od 3575 idi na stranu