- Vesti -

Pijuckanje se završilo: Brenson otkrio štetu koju je učinila Irma

Britanski milijarder Ričard Brenson otkrio je razmere štete koju je uragan Irma naneo njegovoj luksuznoj vili na ostrvu Neker.

Izvor:
Podeli

Dok je uragan besneo, Brenson je u podrumu pio vino sa ugroženim stanovnicima koje je pozvao kod sebe, a kada se nevreme stišalo, 67-godišnji milijarder je izašao napolje i zabeležio kamerom nanetu štetu.

Video-snimci i fotografije koje je objavio na Instagramu upućuju na zaključak da je najverovatnije ostao čitav jedino podrum.

PROČITAJTE JOŠ: Dok mu je Irma uništavala kuću, Ričard Brenson je pio vino u podrumu

Uragan je nastavio da se kreće prema Portoriku, gde Brenson planira da uputi pomoć, a u toku je razrada planova za obnovu Devičanskih ostrva, na kojima su stradale brojne zgrade.

Brenson i njegov tim proveli su poslednja dva dana sa stanovnicima ostrva Gorda, deleći hranu i drugu vrstu pomoći ugroženima, prenosi Dejli mejl.

Prati B92 na Viberu

Vesti

Italijani ne žale pare na kocku

Italijani troše čitavo bogatstvo na kocku. Oni su 2016. u proseku trošili 132 evra mesečno na to, dok se ukupan iznos potrošen na kocku osam puta uvećao od 1998. do 2016, pokazuje studija predstavljena danas.

Vesti petak 22.09. 16:50 Komentara: 0

Noć istraživača: Istraživači na prvi pogled

Osma "Noć istraživača" biće održana 29. septembra u 11 gradova Srbije - od 17 do 22 sata centralne ulice i trgovi biće ispunjeni besplatnim naučnim programom za sve uzraste, sa ciljem da nauku i istraživače približe ljudima i pokažu kako hrabri naučnici menjaju svet na bolje.

Vesti petak 22.09. 14:40 Komentara: 0
strana 1 od 3480 idi na stranu