- Vesti -

Pijuckanje se završilo: Brenson otkrio štetu koju je učinila Irma

Britanski milijarder Ričard Brenson otkrio je razmere štete koju je uragan Irma naneo njegovoj luksuznoj vili na ostrvu Neker.

Podeli

Dok je uragan besneo, Brenson je u podrumu pio vino sa ugroženim stanovnicima koje je pozvao kod sebe, a kada se nevreme stišalo, 67-godišnji milijarder je izašao napolje i zabeležio kamerom nanetu štetu.

Video-snimci i fotografije koje je objavio na Instagramu upućuju na zaključak da je najverovatnije ostao čitav jedino podrum.

PROČITAJTE JOŠ: Dok mu je Irma uništavala kuću, Ričard Brenson je pio vino u podrumu

Uragan je nastavio da se kreće prema Portoriku, gde Brenson planira da uputi pomoć, a u toku je razrada planova za obnovu Devičanskih ostrva, na kojima su stradale brojne zgrade.

Brenson i njegov tim proveli su poslednja dva dana sa stanovnicima ostrva Gorda, deleći hranu i drugu vrstu pomoći ugroženima, prenosi Dejli mejl.

Prati B92 na Viberu

Vesti

Dokumenti CIA otkrivaju veliku tajnu bivša Jugoslavije

Tajna naučna studija CIA iz decembra 1975. godine tvrdila je da bivša Jugoslavija ima sve potrebne kapacitete i čak dovoljno zaliha uranijuma iz sopstvenih izvora da do 1980. godine napravi atomsku bombu, kaže u razgovoru za Sputnjik profesor Filip Kovačević, koji je imao retku priliku da mu na uvid bude dato osam tajnih dokumenata.

Vesti nedelja 19.11. 10:15 Komentara: 104
strana 1 od 3568 idi na stranu