Vatrogasac otkrio poslednje reči princeze Dajane

Havijer Gurmelon, vatrogasac koji je pritekao u pomoć princezi Dajani, otkrio je njene poslednje reči.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 31.08.2017.

15:55

Vatrogasac otkrio poslednje reči princeze Dajane
foto: getty

Havijer, inače otac dvoje dece, bio je gost jednog jutarnjeg programa povodom dvadesetogodišnjice smrti princeze Dajane.

On je opisao kako je izgledala tragična nesreća, ali i da je Dajana bila pri svesti.

"Kako sam svetu saopštila vest o Dajaninoj smrti..."

“Niko nije znao da je to ona, niko je nije prepoznao. Dok sam prilazio, jedna plavuša je sedela u kolima. Povratila je svest, pogledala me i rekla – ’O, moj Bože. Šta se dogodilo?’“, ispričao je i dodao da je bila vrlo uznemirena.

“Pokušavao sam da je smirim i kažem joj da ćemo se mi pobrinuti za nju, a onda je opet pala u komu. Izvukli smo je iz automobila i stavili na nosila. U tom trenutku je doktor rekao da je dobila srčani udar, pokušali smo reanimaciju i nakon 20 sekundi je ponovo došla svesti.“

Ni dve decenije nisu ublažile tragediju: Princeza Dajana predosetila svoju smrt

Vatrogasac je otkrio i da nikoga nije bilo oko automobila kada su stigli.

Pogledajte prilog televizije B92 o princezi koja svojim interesantnim životom i željom da se ne uklopi u ustaljena pravila i danas intrigira svet.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

45 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: