"Džinina farma" na prodaju za 1,8 miliona dolara

Farma koja je nekad bila u vlasništvu poznatog američkog pisca Marka Tvena oglašena je za prodaju po ceni od 1,8 miliona dolara.

Život

Izvor: Beta

Sreda, 23.08.2017.

18:30

Foto: Getty

Imanje u Redingu u američkoj saveznoj državi Konektikat ima 18,7 jutara i nalazi se odmah pored Tvenove seoske kuće, poznate pod imenom "Stormfild", navodi Konektikat post.

Tven je 1909. godine kupio tu farmu svojoj ćerki Džin Klemens i nazvao je "Džinina farma", ali ona je ubrzo umrla, a on pet meseci kasnije, u aprilu 1910.

Agencija za nekretnine Vilijam Revis saopštila je da kuća ima pet spavaćih soba i četiri kupatila, i da se na imanju nalaze i bioskop, bazen sa slanom vodom, ribnjak i ambar, sagradjeni '60-ih godina 19. veka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: