Džim Keri ima novu strast i pokazuje fantastičan talent / VIDEO

Poslednjih godina sve manje imamo prilike da vidimo Džima Kerija u velikim ulogama, ali izgleda da je njegov veliki glumački talent sada preusmeren na drugu strast.

Život

Izvor: B92

Subota, 12.08.2017.

13:28

Džim Keri ima novu strast i pokazuje fantastičan talent / VIDEO
GettyImages

Glumac koji se godinama bori sa depresijom snimio, zajedno sa Lindom Filds Hil, kratak dokumentarni film pod imenom "Trebalo mi je boje" ("I Needed Color").

U šest minuta, Keri otkriva da se crtanjem bavio još od detinjstva, dok se slikarstvu posvetio pre šest godina. Ono mu je, u međuvremenu, postalo lek za slomljeno srce.

Priznaje da je vrlo brzo postao opsednut ovim načinom umetničkog izražavanja i da ne može da prestane da se poigrava se platnom i bojom.

Keri je tokom godina otvoreno govorio o svojoj borbi sa depresijom i o lekovima koje je pio da bi lakše prošao kroz taj mračni period života razdoblje.

Očigledno je da mu umetnost u tome pomaže.

Jim Carrey: I Needed Color from JC on Vimeo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

14 h

Podeli: