Stravičan momenat borbe ajkule za život (VIDEO)

Video-snimak na kome se vidi kako se ajkula, koja je naskočila na brod, svim silama bori da se s palube vrati u vodu privukao je veliku pažnju korisnika interneta.

Život

Izvor: B92

Petak, 28.07.2017.

12:50

Stravičan momenat borbe ajkule za život (VIDEO)
Foto: Youtube Screenshot/Swazzle

Na snimku, koji je nastao na Long Ajlendu, vidi se kako ajkula, koja se zaglavila u metalnoj ogradi na palubi čamca, bezuspešno pokušava da se izbavi, a nekoliko sekundi kasnije po njenim ustima pojavljuje se krv.

Ajkuli je na kraju uspeo da pomogne kapetan Don Lou zahvaljujući svojim ribarskim veštinama, vezavši joj peraja, dok je drugi član posade, uspeo da joj veže usta okrenuvši joj glavu ka okeanu.

Nakon uspešne akcije preseki su kanape kako bi životinja, duga 3,2 metra i teška između 60 i 135kg, mogla da se vrati u svoje prirodno stanište.

"Treba nam veći brod“, rekao je Lou.

Akcija spasavanja koja je uspešno završena zabeležena je kamerom. Snimak je uznemirujućeg sadržaja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: