Džastin Biber fanovima: Teško mi je što moram da vas razočaram

Kanadski pevač Džastin Biber otkazao ostatak turneje "Purpose World Tour" zbog "nepredvidljivih okolnosti", saopštili su danas njegovi predstavnici.

Život

Izvor: B92

Sreda, 26.07.2017.

14:47

Džastin Biber fanovima: Teško mi je što moram da vas razočaram
Tanjug / AP Photo/Lionel Cironneau

Oni nisu dali detalje o razlogu otkazivanja ali su naveli da pevač "voli svoje fanove i da mu je teško što mora da ih razočara".

Biber je bio na ovoj turneji poslednjih 18 meseci, na kojoj je imao višeo od 150 koncerata na više kontinenata. Predstave koje su još bile najavljene uključivale su SAD i Kanadu, a među njima su bili i nastup na MetLajf Stadionu u Ist Raderfordu u Nju Džersiju, i na stadionu Rouz Boul u Pasadeni u Kaliforniji.

U saopštenju se navodi da uprkos uspehu turneje "posle pažljivog razmatranja on je odlučio da neće više nastupati na daljim zakazanim datumima".

Novac od kupljenih karata će biti vraćen na mestu gde su karte kupljene.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: