LAV te časti za 125 godina

Povodom 125 godina pivare u Čelarevu, LAV pivo, sa potpuno novim dizajnom pakovanja, organizuje veliku nagradnu igru za potrošače! Prva dva čitaoca koja se jave na mejl lifestyle@b92.net osvojiće dva LAV frižidera sa 25l piva.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 24.07.2017.

14:26

LAV te časti za 125 godina
foto: promo

Nakon prošlogodišnjeg predstavljanja nove recepture od 4 dara prirode – hmelja, ječma, vode i kvasca, LAV pivo ovog leta na tržište plasira novi vizuelni identitet svoje ambalaže. Kreativna promena sastoji se u novom logotipu, redizajnu etikete, limenke i svih ostalih pakovanja brenda, a novi vizuelni identitet simbolizuje buđenje lava koji se krije u svakom od nas.

Kompanija Carlsberg Srbija ove godine proslavlja 125 godina postojanja pivare u Čelarevu, tako LAV, pored novog odela, sa ponosom pokreće i nagradnu igru „LAV te časti za 125 godina“.

Bogati nagradni fond ovoga puta obradovaće više od 1.600 potrošača i to sa pivom u težini dobitnika za čak 1250 učesnika nagradne igre, suncobranima, stonim fudbalom i smart TV-om za 380 srećnih dobitnika i neverovatnih 5 Škoda Octavia za one najsrećnije! Nagradna igra trajaće od 15. jula do 13. avgusta na teritoriji Republike Srbije, a nagradu dobija svako ko na LAV 0.5l povratnoj boci pronađe simbol neke od nagrada.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: