Novi trend u muškom svetu: Prestanite, nema nikakvog efekta

Kao što uklanjanje dlačica neće učiniti polni organ većim, tako neće ni ova tehnika, ali eto... postala je hit među muškarcima u svetu!

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 10.07.2017.

15:30

Novi trend u muškom svetu: Prestanite, nema nikakvog efekta
foto: youtube/screenshot

Konturisanje lica šminkom je odavno hit među ženama širom sveta, a na Jutjubu se ne zna broj klipova posvećenih savršenim tehnikama konturisanja.

Pošto čuda čini na ženskom licu, sada su i muškarci počeli da primenjuju ovu tehniku tamo dole.

Jedan šminker otišao je korak dalje i predstavio uputstva za konturisanje muškog polnog organa. Ako ste se pitali kako je to izvodljivo – teško! Naime, penis mora biti u erekciji da bi šminkanje bilo lakše, ali i uverljivije.

Optička iluzija većeg penisa ipak nema uspeha na duge staze, ali ne sumnjamo da su neki pokušali da „našminkaju“ svoj polni organ.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: