Rob Lav: Znam da zvučim kao ludak, ali video sam jetija

Glumca Roba Lava uskoro ćemo moći da gledamo u seriji pod nazivom "The Lowe Files" u kojoj glumac sa svoja dva sina istražuje granicu između normalnog i paralnormalnog.

Život

Izvor: Huffington Post

Sreda, 28.06.2017.

18:53

Rob Lav: Znam da zvučim kao ludak, ali video sam jetija
Foto: Gettyimages

On tvrdi da je u nekoliko slučajeva zaista video neobjašnjive stvari, između ostalog i čuvenog jetija ili bigfuta.

"Svestan sam da zvučim kao ludak", priznaje glumac.

"Ležao sam na zemlji i razmišljao da li će me to stvorenje ubiti".

Budući da je taj susret ostavljen za poslednju epizodu sezone, Lav odbija da otkrije previše detalja, ali je opisao atmosferu.

"Nalazimo se na 160 kilometara od najbližeg grada. Proveli smo 45 minuta na najtrnovitijim i najbrutalnijim planinskim stazama. Jedan je ujutro. Tu ima mnogo bivših vojnika, sa napunjenim puškama. U tom trenutku nešto prilazi našem kampu i ne reaguje na naredbu da se zaustavi, iako mu oni govore da su naoružani".

Serija će imati devet epizoda i baviće se susretima s vanzemaljcima, ljutitim duhovima koji pohode žive i mnogim drugim natprirodnim fenomenima. Premijera je zakazana za 2. avgust na mreži A&E.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: