Mesi se ženi u petak i svi pričaju o meniju (FOTO)

Fudbaler Lionel Mesi venčaće se sa dugogodišnjom partnerkom Antolenom Rokuso ovog petka u Rosariju, njihovom rodnom gradu u Argentini.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 26.06.2017.

18:40

Mesi se ženi u petak i svi pričaju o meniju (FOTO)
Foto: Getty

Argetinski mediji došli su do menija koji su slavni fudbaler i njegova verenica birali.

Od hladnih predjela gosti će moći da biraju između raznih vrsta šunki i sireva, dok će glavno jelo takođe biti mesnato - argentinski stek, začinjene kobasice i pileće meso na pirinču. Za one koji nisu ljubitelji mesa obezbeđen je suši odeljak. Kompleks u kome je događaj organizovan čuvaće 200 agenata na čelu sa bivšim argetinskim vojnik zvaničnikom. Veliki ekran biće postavljen izvan kompleksa na kome će zaniteresovani fanovi moći da prate šta se dešava na samom venčanju.

Na venčanju se očekuju veliki broj zvezda, kao ceo tim fudbalskog kluba Barselona. Spekuliše se da će se na slavlju pojaviti i legendarni Dijego Maradona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: