Poljski motociklista "posejao" po drumu više od 2.000 evra

Poljak kome je tokom vožnje na motoru iz ranca ispalo oko dve hiljade evra imao je sreće da ga primeti policajac i to zbog toga što ga je pomalo rizično, u punoj brzini preticao.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 26.06.2017.

14:49

Poljski motociklista
Foto: Thinkstock

"U daljini je policajac video da iz ranca na leđima motocikliste ispadaju papiri i novčanice. Ranac je najverovatnije otvorio vetar", kazao je danas za poljsku televiziju TVN24 Kšištof Novacki iz policije u Elblongu.

Sve se dogodilo u nedelju, kraj Janova na severoistoku Poljske. Motociklista, nesvestan da je pogubio dragoceni teret, jurio je dalje, ali trojica vozača zaustavila su se da pokupe novčanice a sa njima i policajac, tako da su novac i računi koji su takođe ispali iz ranca završili bezbedno u policijskoj stanici.

"Pare i računi predati su dežurnom a kasnije se pokazalo prema računima da je tih 8.000 zlota bio pazar prodavnice hrane. Policajci su pronašli vlasnika radnje i ceo pazar će mu biti vraćen", kazao je Novacki.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: