Džoni Dep se izvinio zbog šale o ubistvu predsednika SAD

Američki glumac Džoni Dep izvinio se danas zbog šale na račun ubistva američkog predsednika Donalda Trampa rekavši da nije imao zle misli.

Život

Izvor: Beta

Petak, 23.06.2017.

22:12

Džoni Dep se izvinio zbog šale o ubistvu predsednika SAD
GettyImages

Dep (54) je za američki časopis Pipl rekao da je njegov komentar izrečen na prestižnom muzičkom festivalu Glastonberi u Velikoj Britaniji "loša i neukusna šala".

Američki glumac je na festivalu u želji da zabavi prisutne rekao da je prošlo dosta vremena od kada neki glumac nije ubio američkog predsednika.

Glumac je aludirao na ubistvo američkog predsednika Abrahama Linkolna, kojeg je 1865. godine ubio južnjački glumac Džon Vilks But.

Holivudski glumac, tri puta nominovan za Oskara, poznat je po ulogama neobičnih i ekscentričnih likova kakvi su junak filma "Svini Tod: Pakleni berberin iz ulice Flit", Džek Sparou u serijalu "Pirati sa Kariba" i Vili Vonka u filmu "Čarli i fabrika čokolade".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

17 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: