Rejf Fajns: U Beogradu osećam sjajnu energiju

Svetska glumačka zvezda Rejf Fajns rekao je danas na svečanosti u Palati Srbija da je oduševljen što je pozvan na prijem povodom stupanja na dužnost predsednika Aleksandra Vučića i da u Beogradu oseća sjajnu energiju.

Život

Izvor: Tanjug

Petak, 23.06.2017.

20:56

Rejf Fajns: U Beogradu osećam sjajnu energiju
Foto: Tanjug / Tanja Valiæ

"Obožvam ovu zgradu, pre nekoliko godina sam je razgledao, arhitektura mi se dopada. Beograd ima razne lepe stilove arhitekture", rekao je Fajns za RTS.

On je naglasio da ima dobar odnos sa srpskim narodom i podsetio da je u Beogradu pre sedam godina snimao film "Koriolan".

"Bilo je sve sjajno. Osećao sam odličnu podršku i tada sam shvatio da će doći mnogi filmovi ovde i da se nude dobri uslovi. Filmadžije su kvalifikovane, mnogi aspekti su atraktivni", ističe zvezda mnogih filomova, medju kojima je i "Engleski pacijent".
Foto: Tanjug / Tanja Valiæ
U Srbiji, kaže, postoje sjajne prilike da se prave filmovi po odličnim cenama.

"Osecam podršku vlade, filmske i TV industrije. Osećam sjajnu energiju koja se vraća. Osećam je na ulici. Oseća se vitalnost. Ne mogu da objasnim šta, ali se oseća", rekao je Fajns.

Govoreći o predstojećim planovima, poznati glumac je napomenuo da traži lokacije za budući projekat, ali nije želeo da otkrije više detalja.

"Upoznajem ljude koji mogu da rade, ne mogu da kažem o čemu je reč, poverljivo je, ali je dobra prica", naglasio je Fajns.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

17 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: