Beba se rodila u avionu i dobila sjajan poklon od avio-kompanije

Na letu avio-kompanije Džet ervejz Danan-Koči, na visini od 10.000 metara, juče je rođena jedna beba.

Život

Izvor: Independent

Ponedeljak, 19.06.2017.

10:06

Beba se rodila u avionu i dobila sjajan poklon od avio-kompanije
Foto: Getty

Let je preusmeren na Mumbai, ali je dečak stigao na svet još u avionu, zahvaljujući brzoj akciji posade i obučenim stjuardesama. Na letu nije bilo nijednog doktora, ali se među putnicima našla medicinska sestra koja je pritekla u pomoć posadi. Nakon sletanja, i beba i majka su zbrinute.

"Budući da je ovo prvi slučaj da se u avionu naše avio-kompanije rodi beba, sa zadovoljstvom poklanjamo doživotnu propusnicu za sve letove Džet ervejza“, saoptili su iz avio-kompanije.

Novorođeni dečak od avio-kompanije na poklon je dobio besplatne avionske karte za ceo život. Samo prošle godine, u avionu je rođeno pet beba, ali nisu sve nagrađene besplatnim kartama.

Umesto besplatnih karata na korišćenje tokom celog života, kao nagradu avio-kompanije koje su imale ovakav slučaj delile su karte do 21. godine, karte ograničene određenim brojem pređenih kilometara ili jednostavno novčanu nagradu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: