BiH: Devojka išla od radnje do radnje i otplaćivala tuđe dugove

Nepoznata devojka obišla je više prodavnica u visočkoj opštini u Bosni i Hercegovini i izmirila dugovanja kupaca koja iznose više hiljada maraka, ne rekavši ni reči o tome ko je donator, prenosi Aldžazira balkans.

Život

Izvor: B92

Subota, 17.06.2017.

12:55

BiH: Devojka išla od radnje do radnje i otplaćivala tuđe dugove
Foto: Thinkstock / Ilustracija

Prodavačica Selma Kovač u ćetrtak je imala vrlo neobičan radni dan.

"Taj 15. jun je za mene bio najsrećniji ili najtužniji dan. Gledala sam kako dolazi auto na parking i iz njega izlazi osoba koju ne poznajem. Ulazi u radnju i, ne predstavljajući se, pita za vlasnike. Tihim glasom me pita da li dajemo robu na veresiju, imamo li dužnike. Na moje začuđeno 'da', odgovara da bi želela da namiri sve dugove nastale do momenta njenog ulaska u radnju. Ja u šoku i neverici. Pitam se da li su to oni dobri ljudi za koje smo čuli da postoje, ali se ne sreću. Sva osećanja su mi bila pomešana!", rekla je Kovač.
Slično se dogodilo u desetak radnji na teritoriji visočke opštine.

Vlasnici nekih od njih su već na izloge okačili poruke dužnicima da su njihovi dugovi izmireni. Sad čekaju reakcije, i kažu da ne sumnjaju da će se nagledati srećnih lica.

Kažu da je jedino što je devojka otkrila o nepoznatom donatoru, bilo to da je rekao da "želi da se poštuju namere onoga ko radi takve stvari".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

67 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: