Adel na mestu nesreće u Londonu: "Treba li nekome pomoć?"

Požar koji je izbio u oblakoderu u Londonu juče rano ujutru odneo je dvanaest života. Neke javne ličnosti, popud Džejmija Olivera, ponudile su svoju pomoć, a juče je na mestu nesreće viđena i pevačica Adel kako pruža utehu pogođenima požarom.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 15.06.2017.

08:30

Adel na mestu nesreće u Londonu:
Foto: Getty

Pevačici, koja se iznenada našla na mestu nesreće i pitala treba li nekome pomoć, pridružio se i njen suprug Simon Konecki.

"Adel je danas viđena kod Grenfel kule kako pruža podršku porodicama koje su bile žrtva tragedije“, napisao je jedan od fanova objavivši njenu fotografiju. Njeni obožavaoci bili su oduševljeni gestom pevačice, koja se nije oglašavala u javnosti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: