Amerikanac snimio pesmu posvećenu svim Srpkinjama (VIDEO)

Ron Holsej iz Sjedinjenih Američkih Država obožava Srbiju, a našoj javnosti je odavno poznat po obradama domaćih pesama koje objavljuje na Jutjubu. Sada je objavio zanimljiv spot za pesmu „Srpkinja“ posvećen svim lepim damama koje žive u ovoj zemlji.

Život

Izvor: B92

Sreda, 14.06.2017.

15:40

Amerikanac snimio pesmu posvećenu svim Srpkinjama (VIDEO)
foto: screenshot

Ron svaki slobodan trenutak koristi da poseti našu zemlju, a koliko je oduševljen našom kulturom svedoči činjenica da je odlučio da snimi pesmu u čast naših žena.

Naime, on je obradio svetski hit „Cheerleader“, ali uz trubače ili, kako kaže, na balkanski način. Reči pesme su posvećene jednoj lepoj Srpkinji koja je verovatno razlog njegovih čestih dolazaka u Beograd.

Pogledajte Ronov prvi spot.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: