- Vesti -

Osude stižu iz celog sveta: Uhvatio lopova, pa ga istetovirao

Jedan tinejdžer prihvatio je surovu kaznu jednog tatu-majstora koji ga je uhvatio da krade bicikl iz njegovog dvorišta, pa mu je istetovirao na čelo reči – ja sam lopov.

Izvor: B92
Podeli

Majkun Vesli iz Brazila, uhvatio je tinejdžera u krađi bicikla, a onda mu je rekao da sedne na stolicu kako bi ga kaznio tetovažom na kojoj piše "ja sam lopov“ i to na čelu.

Njegov saučesnik je sve snimao telefonom, a video je završio na društvenim mrežama gde je izazvao bes javnosti zbog surove "kazne“ tatu-majstora. Roditelji tinejdžera su slučaj prijavili policiji, a najgore od svega je što se njemu gubi svaki trag nakon što mu je urađena tetovaža na čelu.

Tatu-majstor i njegov saučesnik terete se za nasilje. Uhapšeni su, a policiji su rekli da su maloletnika pustili da ide nakon što su ga istetovirali i da nemaju pojma gde je mogao da ode.

Upozoravamo da snimak može biti uznemirujuć.

Prati B92 na Viberu

Vesti

Kupinik - poslednja prestonica srpskih despota

Izložbom srednjovekovnog oružja, ratničke opreme i dokumenata u Muzeju "Horeum Margi - Ravno" u Ćupriji, pod nazivom "Kupinik - poslednja prestonica srpskih despota", u Ćupriji i Pomoravskom okrugu počele su Vidovdanske svečanosti.

Vesti utorak 27.06. 08:28 Komentara: 0

Zbog čega Mesec svakoga dana kasnije izlazi na nebu?

Mesec zaista svakoga dana izlazi u proseku 50 minuta kasnije nego prethodnog, što bi moglo da izgleda kao iznenađujuće velika vremenska pomena na dnevnom nivou. Da bismo objasnili tolike oscilacije u "izlasku" Meseca, moramo da sagledamo Mesečevu orbitu oko Zemlje.

Vesti ponedeljak 26.06. 17:30 Komentara: 0
strana 1 od 3345 idi na stranu