Kluni: Žena mi nije dala da prisustvujem dodeli nagrade

Džordž Kluni kaže da mu je supruga zabranila da prisustvuje "humanitarnim Oskarima" koje je sam organizovao.

Život

Izvor: Daily Mail

Utorak, 30.05.2017.

08:33

Kluni: Žena mi nije dala da prisustvujem dodeli nagrade
Foto: Gettyimages

Kluni (56) je jedan od osnivača Aurora nagrade za buđenje humanosti, koja se svake godine dodeljuje pojedincima koji su spasavali ljudske živote.

Glumac je jedan od članova komiteta koji je ove godine dodelio 1,1 milion dolara dr Tomu Kateni, jedinom lekaru za 750.000 ljudi u ratnoj zoni Sudana.

Međutim, on ove godine nije mogao da prisustvuje dodeli u Jerevanu, jer je njegova supruga Amal (39) blizu porođaju i "nikada mu ne bi oprostila ako bi propustio rođenje njihovih blizanaca".

"Došao bih, ali da se desilo da budem odsutan kad porođaj počne, više se nikad ne bih vratio kući", rekao je on u video-uključenju.

Njihovi blizanci trebalo bi da se rode u prvoj nedelji juna, ali ih roditelji, prema nekim izveštajima, očekuju "u svakom trenutku".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: