Emisija koja je izdržala čitavih godinu i po dana bez funkcije

Nova emisija “24 minuta sa Zoranom Kesićem“ bavila se kao i uvek nedeljom iza nas, sa posebnim osvrtom na postavljanje bivšeg ministra odbrane Bratislava Gašića za novog direktora Bezbednosno informativne agencije.

Život

Izvor: B92

Subota, 27.05.2017.

22:00

Emisija koja je izdržala čitavih godinu i po dana bez funkcije

“Nekada je Amerika važila za zemlju neograničenih mogućnosti, zemlju u kojoj je moguće ostvariti američki san, a danas je to Srbija“, naveo je Zoran Kesić.

Kako kaže, ako je neko uporan i veruje u sebe, a na probleme gleda kao na izazov moguće je da sve ostvar... I ako je član stranke.

“Bravari su postali maršali, grobari predsecnici, a baštovani direktori Bezbednosno informativne agencije. Muškatle i hrizanteme u BIA će da procvetaju, a pločice će zasijati novim sjajem“, kaže Kesić.

Osim toga, on ističe da je i njegova emisija godinu i po dana izdržala bez funkcije.

“Da je bilo lako – nije. Imali smo povremeno i krize, sve vreme smo pokušavali da se telepromtujemo na neku javnu funkciju. Molili smo se bogu za povratak u fotelju, kada bog nije uslišio molitvu molili smo se sami sebi, ispod freske sa našim likom. Bili smo spremni i da kleknemo ne bismo li povratili funkciju“.

Stručni konsultant bila je novinarka N1 Minja Miletić, a gost Aki Rahimovski iz "Parnog valjka".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: