- Vesti -

Stiven Fraj u nevolji zbog izjave na irskoj televiziji

Popularni britanski glumac i voditelj Stiven Fraj trenutno se nalazi pod istragom zbog izjave na irskom TV kanalu RTE One iz 2015. godine, prenosi Independent.

Izvor:
Podeli
Foto: RTÉ / Youtube screenshot
Foto: RTÉ / Youtube screenshot

Gostujući u emisiji "The Meaning of Life", Fraj je govorio o tome šta bi rekao Bogu da ikad dobije priliku da ga sretne.

“Rak kod dece? Šta je s tim? Kako se usuđuješ da stvoriš svet u kojem postoji takva mizerija? To nije naša krivica, to nije u redu. To je krajnje zlo”, rekao je.

Pročitajte još: "Bog je zli, kapriciozni, monstruozni manijak"

Jedan od gledalaca požalio se na prisustvo bogohuljenja na televiziji, a zbog Zakona o kleveti koji je u Irskoj donet 2009. godine, Fraj bi mogao da bude osuđen za uvredu.

Žalba je podneta 2015. godine, ali je istraga tek odnedavno u toku.

Podsećamo, ovo nije prvi put da slavni voditelj upadne u neprilike zbog svojih izjava.

Fraj se prošlog aprila izvinio za to što je izjavio da bi žrtve seksualnog zlostavljanja “trebalo da odrastu”.

“Nemam simpatiju prema vašem samosažaljenju, jer je samosažaljenje jedna od najružnijih ljudskih emocija”, izjavio je tada.

Prati B92 na Viberu

Vesti

Tramp, umetničkim sredstvima: Sonata o predsedniku SAD

Izraelski kompozitor Avner Hanani komponovao je sonatu o predsedniku SAD Donaldu Trampu "Sonatu Tramp", koja se kao kompozicija najbolje može opisati kao monodrama za video i klavir, navode izraelski mediji i dodaju da se zapravo radi o mešavini raznih Trampovih govora uz klavirsku pratnju kompozitora.

Vesti četvrtak 21.09. 19:42 Komentara: 0

Kineski glumac 30 dana zatvoren na aerodromu u Helsinkiju

Na helsinškom aerodromu, koji je ocenjen kao najbolji u svetu, kineski glumac Rajan Džu živeće u kabini 30 dana kako bi proverio da li to istina, a ceo projekat umnogome podseća na film "Terminal", saopštila je finska avio-kompanija "Finavija", koja je organizator ovog svojevrsnog testa.

Vesti četvrtak 21.09. 15:58 Komentara: 0
strana 1 od 3478 idi na stranu