Stiven Fraj u nevolji zbog izjave na irskoj televiziji

Popularni britanski glumac i voditelj Stiven Fraj trenutno se nalazi pod istragom zbog izjave na irskom TV kanalu RTE One iz 2015. godine, prenosi Independent.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 08.05.2017.

18:40

Stiven Fraj u nevolji zbog izjave na irskoj televiziji
Foto: RTÉ / Youtube screenshot

Gostujući u emisiji "The Meaning of Life", Fraj je govorio o tome šta bi rekao Bogu da ikad dobije priliku da ga sretne.

“Rak kod dece? Šta je s tim? Kako se usuđuješ da stvoriš svet u kojem postoji takva mizerija? To nije naša krivica, to nije u redu. To je krajnje zlo”, rekao je.

Pročitajte još: "Bog je zli, kapriciozni, monstruozni manijak"

Jedan od gledalaca požalio se na prisustvo bogohuljenja na televiziji, a zbog Zakona o kleveti koji je u Irskoj donet 2009. godine, Fraj bi mogao da bude osuđen za uvredu.

Žalba je podneta 2015. godine, ali je istraga tek odnedavno u toku.

Podsećamo, ovo nije prvi put da slavni voditelj upadne u neprilike zbog svojih izjava.

Fraj se prošlog aprila izvinio za to što je izjavio da bi žrtve seksualnog zlostavljanja “trebalo da odrastu”.

“Nemam simpatiju prema vašem samosažaljenju, jer je samosažaljenje jedna od najružnijih ljudskih emocija”, izjavio je tada.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

78 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: