Ivanka branila Trampov odnos prema ženama na samitu u Berlinu

Ćerka Donalda Trampa, Ivanka Tramp, branila je danas u svom prvom zvaničnom međunarodnom pojavljivanju u ulozi savetnika predsednika SAD, njegov odnos prema ženama.

Život

Izvor: B92

Utorak, 25.04.2017.

19:26

Ivanka branila Trampov odnos prema ženama na samitu u Berlinu

Trampova je na samitu o ženama u privredi W20 u Berlinu rekla da njen otac Donald Tramp, u svom privatnom biznisu zapošljava na hiljade žena tokom nekoliko decenija, što "svedoči o njegovom uverenju i ubeđenju u potencijal žena i njihovu sposobnost da posao obavljaju jednako dobro kao i bilo koji muškarac".

Tokom panel diskusije o pravima žena, u kojoj je učestvovala i nemačka kancelarka Angela Merkel, reči hvale koje je Ivanka (35) imala za svog oca često su nailazile na uzdahe i negodovanje prisutnih, ali je Ivanka ocenila da su sve optužbe protiv njega iskonstruisane.

"Odrasla sam u kući u kojoj za mene nije postojala granica koliko mogu da postignem, osim moje sopstvene upornosti. Nije bilo razlike između mene i braće. I smatram da ako si tako video kao biznismen, kao predsednik ćeš sigurno videti tako", rekla je Trampova.

Ona je dodala da će kao savetnica predsednika Amerike raditi na ojačavanju uloge žena u privredi SAD i šire.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: