24 minuta sa Zoranom Kesićem: Dugo očekivani povratak Skupštine

Budite i ove subote 22. aprila od 21 čas uz Zorana Kesića.

Izvor: B92
Podeli

Epizode "24 minuta sa Zoranom Kesićem" koje ste propustili ili želite ponovo da pogledate možete naći na b92.net/video/24minuta.

Subota 22. april, 21:00
TV B92


U novoj epizodi emisije "24 minuta sa Zoranom Kesićem" u subotu 22. aprila, od 21 sat očekuje vas mnogo dobre zabave, smeha i zanimljivih tema.

Dugo očekivani povratak Skupštine! Pauza je gotova i poslanici su ponovo u svojim klupama. Videćete i kako je Aleksandar Vulin podržao zahteve studenata.

U nedelji iza nas održan je 154. večiti derbi, a u večerašnjoj epizodi osvrnućemo se na tu utakmicu i "fudbalere iz džungle". Pogledajte i bisere lokalnih televizija, a jedan od njih je svakako kruševačka šifra "F" za glasače opozicije.

Ovonedeljni analitičar je pisac Dejan Tiago Stanković, a specijalni gost u ovoj epizodi je pevač sevdalinki Božo Vrećo.

Prati B92 na Viberu

Vesti

Iskrenost leči napetost

Iskrene osobe su manje napete i anksiozne, a i ređe imaju glavobolju. Bolje je i njihovo fizičko i mentalno zdravlje u odnosu na osobe koje svakodnevno lažu, pokazali su istraživači iz bolnice "Lenoks hil" u Njujorku, napominjući da ljudi prosečno izgovore 11 laži nedeljno.

Vesti ponedeljak 1.05. 08:16 Komentara: 0

Dan kada je pao Rajhstag

Na današnji dan 1945. trupe Crvene armije su, tokom operacija opsade Berlina, zauzele Rajhstag, zgradu nemačkog Parlamenta. Fotografija crvenoarmejaca koji postavljaju sovjetsku zastavu na zgradu Rajhstaga obišla je svet i praktično označila savezničku pobedu u Drugom svetskom ratu. Istog dana ubio se i Adolf Hitler.

Vesti nedelja 30.04. 19:39 Komentara: 19
strana 1 od 3258 idi na stranu