Šta muškarci i žene najviše žele u krevetu?

Sudeći prema rezultatima ankete sajta “Ok Cupid” koju je popunjavalo 400.000 ljudi, čak 71 odsto ispitanika zainteresovano je za malo ‘nastranosti’ u krevetu.

Život

Izvor: Independent

Četvrtak, 20.04.2017.

17:45

Šta muškarci i žene najviše žele u krevetu?
Foto: Thinkstock

Žestok i grub seks ispostavio se kao omiljena aktivnost oba pola (75 odsto muškaraca i 62 odsto žena), dok je ‘udaranje u lice’ najmanje poželjno.

Međutim, to nije sve – 64 odsto muškaraca i 51 odsto žena izjavilo je da bi volelo da bude vezano ili da budu ti koji će vezati svog partnera.

Pogrdne nazive bi volelo da čuje 57 odsto muškaraca i 42 odsto žena, a “nešto” ili “mnogo” bola da oseti 36 odsto muškaraca i 34 odsto žena.

Oko 70 odsto pripadnica lepšeg pola ima želju da njihov partner preuzme kontrolu u krevetu, a isto priželjkuje oko 60 odsto muškaraca.

Otprilike 20 odsto žena ne bi se bunilo da ih partneri vuku za kosu, a skoro isti procenat muškaraca izrazio je želju da ih partnerke grizu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

54 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: