Kako da učinite da se neko zaljubi u vas

Iako ne možete prizvati veliku ljubav u svoj život kroz statistiku i složene jednačine, možda možete probati da se udvarate svojoj simpatiji uz pomoć nekoliko dokazanih i proverenih načina flertovanja

Život

Izvor: Novosti

Nedelja, 26.02.2017.

08:10

Kako da učinite da se neko zaljubi u vas
Foto: Thinkstock

Iako ne možete prizvati veliku ljubav u svoj život kroz statistiku i složene jednačine, možda možete probati da se udvarate svojoj simpatiji uz pomoć nekoliko dokazanih i proverenih načina flertovanja. Sledeći trikovi će vam u tome pomoći:

Budite otvoreni

Otkrivanje pojedinih detalja iz vašeg života, čak i onih koji su neprijatni ili blamantni može podstaći interesovanje vašeg potencijalnog partnera. Ovo su zaključci četvorodelne studije Harvardske poslovne škole, koja je pokazala da 79% učesnika više voli da se zabavlja sa onima koji otvorenije pričaju o sebi, nego sa onima koji sve kriju.

Gledajte ljude u oči

Gledanje u oči može dovesti do jače, intimnije veze. Još je sedamdesetih godina pokazano da što su parovi više gledali jedni druge u oči, to je jača njihova povezanost, a novije studije su to samo potvrdile.

Recite ,,hvala“

Ne zaboravite na svoje manire: Reći hvala može povećati tople i ugodne osećaje bliskosti sa nekim. Ipak, interesantno je da jednostavno osećanje zahvalnosti zbog dobrog dela učinjenog od strane partnera može biti važnije nego izreći te reči naglas.

Smejte se

Osmeh ne samo da vam može pomoći da vas bolje zapamte, već možete izgledati privlačnije osobi kojoj se udvarate. Prema studiji sreće i privlačnosti iz 2014, ispostavilo se da se privlačnost osobe povećavala u zavisnoti od intenziteta osmeha.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: