Pamela Anderson o Asanžu: Njemu bih bila prva dama

Glumica Pamela Anderson nedavno je pokrenula glasine o romansi s Džulijanom Asanžom, a ako je suditi prema njenom intervjuu u emisiji "The Kyle and Jackie O Show" , nije reč samo o glasinama.

Život

Izvor: klix.ba

Petak, 24.02.2017.

20:41

Pamela Anderson o Asanžu: Njemu bih bila prva dama
Foto: Getty

"Više sam razgovarala s Džulijanom nego sa svim bivšim muževima zajedno", kazala je 49-godišnjakinja koja iza sebe ima četiri braka i tri bivša muža.

Na pitanje da li je poljubila australijskog novinara, Andersonova je kazala da nikada nije imala nameru da postane romantična.

"Ideja je bila da udružimo snage kako bismo učinili nešto važno, ali neke stvari se jednostavno dogode", kazala je Pamela.

Dodala je da mašta o tome da će postati prva dama "svetskog lidera" Džulijana.

"On je divan, a ja sam uvek smatrala da bih bila dobra prva dama. Ukoliko bih morala da biram svetskog lidera uz kojeg bih stajala to bi bio Džulijan Asanž. Ne bi li to bilo sjajno", rekla je glumica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: