Sud zabranio poznatom pevaču da prilazi bivšoj devojci

Američkom pevaču Krisu Braunu zabranjeno je da prilazi bivšoj devojci Keruši Tran, pošto ga je ona optužila da ju je udario i više puta joj pretio da će je ubiti.

Život

Izvor: Beta

Sreda, 22.02.2017.

10:38

Sud zabranio poznatom pevaču da prilazi bivšoj devojci
Tanjug / Scott Roth/Invision/AP

Prema pravnim dokumentima objavljenim sinoć, sud u Los Anđelesu zabranjuje Krisu Braunu da prilazi bivšoj devojci, pod pretnjom hapšenja. Američka manekenka (28) Keruša Tran, koja je imala burnu vezu sa 27-godišnjim pevačem, rekla je da ju je on udario pesnicom u stomak i gurnuo je niz stepenice pre nekoliko godina, ali da tada nije zvala policiju.

Manekenka, koja igra i u televizijskim serijama, zatražila je ovu zaštitnu meru jer joj je, kako je navela, Kris Braun pretio smrću u novijim porukama.

Pevač je poslednjih godina imao posla s policijom više puta zbog različitih nasilnih ispada, posebno 2009. kada je pred ceremoniju dodele Gremi nagrada udario tadašnju devojku, pop zvezdu Rijanu.

Prošle godine je bio uhapšen pod sumnjom da je oružjem napao jednu devojku. On satima nije dozvolio policiji da uđe u kuću tražeći da donesu nalog za pretres. Policija na kraju nije našla oružje kod njega.

Njegov advokat je rekao da je navodna žrtva napravila zamku pevaču, koji je pušten uz kauciju od 250.000 dolara u tom slučaju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: