Anđelina suznih očiju progovorila o Pitu: Uvek ćemo biti porodica

Anđelina Džoli je prvi put progovorila o „teškom“ raspadu njenog braka sa Bredom Pitom i o tome kako je to uticalo na njihovu decu.

Život

Izvor: Daily Mail

Ponedeljak, 20.02.2017.

08:17

Anđelina suznih očiju progovorila o Pitu: Uvek ćemo biti porodica
Foto: YouTube Screenshot

Holivudska zvezda je u Kambodži sa šestoro dece i promoviše svoj novi film. Kada ju je novinarka BBC njuz upitala za privatni život, oči su joj zasuzile.

„Ne želim da govorim mnogo o tome. Reći ću samo da je to bio vrlo težak period. Mi smo porodica i uvek ćemo biti porodica“, rekla je glumica.

„Mnogi ljudi su se našli u toj situaciji. Cela moja porodica je prošla kroz to. Fokusirana sam na moju decu, na našu decu. Mi jesmo i uvek ćemo biti porodica i to je jedini način da to podnesem. Pokušavam da pronađem način da nas sve ovo učini jačim i bližim“.

Anđelina Džoli je u Sijem Reapu, gde se premijerno prikazuje njen film „First They Killed My Father“, o životu u Kambodži pod vladavinom Pola Pota i to iz ugla jednog deteta.

Društvo joj prave deca Medoks (15), Paks (13), Zahara (12), Šajlo (10) i osmogodišnji blizanci Noks i Vivijen.

Medoks je 2002. usvojen iz sirotišta u Kambodži, gde je Džolijeva snimala film „Tomb Raider“, a glumica kaže da joj je mnogo pomogao da snimi novi film. Zahara je usvojena u Etiopiji, a Paks u Vijetnamu. Ima i troje biološke dece s Pitom – Šajlo, koja je rođena u Namibiji i Vivijen i Noksa koji su rođeni u Francuskoj.

Džolijevaj e ambasador UNICEF-a i putuje po svetu obilazeći izbeglice i neke od najsiromašnijh krajeva planete. Decu često vodi sa sobom.

Upitana gde vidi sebe za pet godina, odgovorila je: „Volela bih da putujem širom sveta i posećujem moju decu. Nadam se da će biti srećni i da će se baviti zanimljivim stvarima. Zamišljam da će biti u raznim delovima sveta i da ću im pružati podršku. Sve što radim, radim da svojoj deci predstavim svet i šta sve mogu da urade. Ne kroz prizmu Holivuda ili takav neki način života, nego da ih odvedem u svet u kom će imati zdrav razum i postati zaokružene ličnosti“. Džolijeva je podnela zahtev za razvod braka od Breda Pita 20. septembra i tražila i da dobije isključivo starateljstvo nad njihovo šestoro dece, s pravom posete za Pita.

Pit i Džolijeva su postigli privremeni sporazum o starateljstvu prema kojem Pit može da posećuje decu dok traje istraga socijalne službe zbog svađe na privatnom letu sredinom septembra kada je glumac putovao sa svojom porodicom.

U sudskom dokumentu koji je podneo Pit nema novih detalja o njihovom razvodu. Pit je naveo nepremostive razlike i 15. septembar kao datum razlaza, dan posle njegove navodne svađe s 15-godišnjim sinom Medoksom.

Andželina Džoli i Bred Pit venčali su se 2014, a zajedno su od 2004.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: