Novak Đoković čeka drugo dete

Novak Đoković i njegova supruga Jelena drugi put će postati roditelji, prenosi "Blic".

Život

Izvor: B92

Nedelja, 12.02.2017.

08:40

Novak Đoković čeka drugo dete
Foto: Getty Images

Neimenovani izvor beogradskog dnevnika tvrdi da će Đokovići drugo dete dobiti u avgustu. Pretpostavlja se da je trudnoća razlog zbog kog Jelena Đoković nije prisustvovala mečevima Dejvis kup reprezentacije Srbije u Nišu prošlog meseca.

Najbolji srpski teniser i njegova supruga su prvo dete, sina Stefana, dobili 21. oktobra 2014. godine.

"Dragi moji prijatelji, sa mnom ste proživeli mnoge lepe i teske trenutke u karijeri. Ne mogu biti srećnije covek jer imam zdravlje, ljubav i Bog me je blagoslovio da radosno sa svojom Jelenom očekujem novog člana porodice. Jelena je trudna", napisao je Đoković na svom Fejsbuk profilu kada je objavio prvu trudnoću.

Ovog puta se nije oglašavao na društvenim mrežama, a poslednju objavu na Tviteru imao je 1. februara nakon posete vrtiću u Medoševcu.

Đoković će sledeći nastup imati početkom marta na prvom Mastersu sezone u Indijan Velsu, a potom 22. na drugom u Majamiju. Na oba turnira brani titule.

Novak je trenutno drugi teniser sveta, zaostaje 1.715 bodova za liderom na ATP listi Endijem Marijem.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

119 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

15 h

Podeli: