Šta je bolje od toga da ste šef SAD? Da ste bivši šef SAD (FOTO)

Baraku Obami, po svemu sudeći, uopšte ne nedostaje stari posao. On kao da je jedva dočekao da napusti Ovalnu sobu, pa da sa svojim drugarom, multimilijarderom Ričardom Brensonom uživa u letnjim sportovima.

Život

Izvor: Guardian

Sreda, 08.02.2017.

08:54

Šta je bolje od toga da ste šef SAD? Da ste bivši šef SAD (FOTO)
Foto: Tanjug / Jack Brockway/Virgin.com via AP

Bivši predsednik je na Devičanskim ostrvima u društvu vlasnika Virgin Grupe.

“Jedna od priča koju mi je Barak ispričao kad su on i Mišel stigli na ostrvo Moskito je ta da je uživao u surfovanju na Havajima pre nego što je postao predsednik. Kad se vratio sa opasnog odmora, novi šef obezbeđenja mu je rekao: ‘Ovo će biti poslednji put da surfuješ u narednih osam godina’. Narednih osam godina nije smeo da surfuje, niti uživa u vodenim sportovima i mnogim drugim stvarima koje je voleo”, napisao je Brenson u svojoj objavi na internetu.
Foto: Tanjug / Jack Brockway/Virgin.com via AP
.
Rièard Brenson i Barak Obama (Foto: Tanjug / Jack Brockway/Virgin.com via AP)
.
Foto: Tanjug / Jack Brockway/Virgin.com via AP
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

63 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: