Madona o Trampu: Pali smo najniže

Američka pop pevačica Madona izjavila je danas, 20. januara, na dan Trampove inauguracije, da je bila prestravljena kada je Donald Tramp pobedio demokratsku predsedničku kandidatkinju Hilari Klinton na izborima, ali da sada veruje da je to bilo neophodno.

Život

Izvor: B92

Petak, 20.01.2017.

16:16

Madona o Trampu: Pali smo najniže
Foto: Gettyimages

Madona je rekla da veruje da je Tramp izabran s razlogom, da pokaže građanima SAD koliko su lenji i uzimaju zdravo za gotovo prava koja imaju kao Amerikanci.

"On (Tramp) nam u stvari čini veliku uslugu, jer ne možemo da padnemo niže od ovoga", rekla je Madona i dodala da SAD u budućnosti mogu da idu samo napred.

Prema njenim rečima, Amerikanci sada imaju dva izbora - destrukciju ili stvaranje, i da ona bira stvaranje.

Pevačica, obučena u crno odelo, govorila je u Bruklin muzeju sa umetnicom Marilin Minter o umetnosti u savremenom dobu. Diskusiju je vodila autorka i pesnikinja Elizabet Aleksander, koja je nastupala na prvoj inauguraciji odlazećeg američkog predsednika Baraka Obame.

Madona i Minterova, koje su velike kritičarke Donalda Trampa, pozvale su na proteste protiv novog predsednika, uključujući i ženski marš koji se održava danas u Vašingtonu.

"Nikad nisam bila uplašena kao sada. Najkvalifikovaniju kandidatkinju pobedio je najnekvalifikovaniji kandidat i to je sve zbog mizoginije", rekla je Minterova.

Američka pop zvezda navela je da je "najmračnije pre svitanja".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: