Prodaje se privatna loža u Rojal Albert Holu

Privatna loža u Rojal Albert Holu, čuvenoj koncertnoj dvorani u centralnom Londonu, prodaje se za tri miliona dolara.

Život

Izvor: Beta

Sreda, 11.01.2017.

10:55

Prodaje se privatna loža u Rojal Albert Holu

Foto: Diliff / Wikimedia Commons

"Privatna loža sa 12 mesta oglašena je na prodaju za 2,5 miliona funti (tri miliona dolara)", rekao je manadžer Herods nekretnina Nikolas Šo.

Ljubitelji umetnosti s dubljim džepom koji se odluče za kupovinu, dobiće priliku da sede pored britanske kraljice Elizabete Druge i drugim ličnosti iz britanskog javnog života, navodi agencija AP.

Prema njegovim rečima, obveznica traje 849 godina i može se prenositi sa generacije na generaciju. Očekuje se da će kupac biti Britanac.

Koncertna dvorana Rojal Albert Hol otvorena je 1871. godine u Londonu. Ima 5.272 mesta, od kojih se 1.300 nalazi u privatnom vlasništvu. Loža koja je oglašena na prodaju udaljena je pet loža od kraljičine.

Svečanost dodele nagrada Britanske filmske akademije održaće se ove godine u Rojal Albert Holu, a očekuje se i dolazak članova britanske kraljevske porodice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: